O nama

Tvrtka Seklo osnovana je 1996 godine, a nastala je na temeljima obiteljske tridesetogodišnjetradicije u proizvodnji drvene klompe.

Primarni program proizvodnje drvene klompe uskoro smo zamijenili sa proizvodnjom anatomskih natikača za kuću,suho i toplo vrijeme te ostalih anatomskih natikača i klompi za različite namjene.

Početkom 2003 godine ulažemo značajnija sredstva u izgradnju novog proizvodnog pogona,nabavu novih strojeva i razvoj novih tehnologija.

Svoje proizvode plasiramo na domaće tržite, zemlje regiona i većim dijelom u zemlje EU-a.

Redovno posjećujemo specijalizirane sajmove repromaterijala i gotovih proizvoda, a ne nekim od njih kao što su GDS i Exporivaschuh i sami učestvujemo.

U proteklim godinama razvili(izradili) smo tri(3) robne marke i to Seklo clasic,Dr.Feet i In Green.

Tvrtka je 100% u privatnom vlasništvu i upošljava oko 80 radnika, uz dnevnu proizvodnju od 1800-2000 pari.

Nastavljajući obiteljsku tradiciju Seklo je jedna moderna tvrtka koja poštuje i prati sve ekološke standarde,tehnološki razvoj i moderan dizajn.

Tvrtka Seklo ima dugu povijest prisutnosti na tržištu. Osnovna djelatnost nam je proizvodnja poliuretanskih natikača za kuću i suho vrijeme. Trenutno smo na tržištu prisutni s tri robne marke (branda), a to su: Seklo Classic Footwear, Dr. Feet i inGreen.

seklo

Brand Seklo Classic Footwear obuhvaća ljetnu i zimsku kolekciju natikača i papuča za kuću i suho vrijeme. Primarno je orijentiran našim stalnim kupcima koji za razumnu cijenu dobivaju izuzetno kvalitetan i trajan proizvod. S ovim brandom smo na tržištu prisutni  od samih početaka proizvodnje. Danas smo tržišni lider u programu obuće koji obuhvaća brand Seklo Classic Footwear.

Dr. Feet

S brandom Dr. Feet ulazimo na tržište vrhunske, anatomski oblikovane, kožne obuće. Dr. Feet proizvodi prepoznatljivi su po vrhunskoj kvaliteti i udobnosti. Izrađeni su od PU materijala i prirodne kože. Odlikuju se iznimnim anatomskim svojstvima koja pridonose zdravlju stopala.

ingreen

InGreen obuća odlikuje se vrhunskim dizajnom. Primarno je namjenjena mlađim generacijama i osobama srednje životne dobi. Ova obuća uvijek prati najnovije svjetske trendove mode i dizajna. Izrađena je isključivo od vrhunskih umjetnih i prirodnih materijala.

S ova tri branda prisutni smo u svim većim lancima trgovina obuće u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Njemačkoj, UK, Novi Zeland, Izrael, Švedskoj itd., kao i u nizu manjih specijaliziranih prodavaonica. Naše ime sinonim je za udobnost i kvalitetu obuće.